HOME - BLOG - BEDRIJF - ALGEMENE VOORWAARDEN - CONTACT

 
 Bodyscan systemen


Er worden 2 technieken gebruikt voor Body scanning

Één van de meest prominente manieren  wat ingezet wordt op vliegvelden is de Millimeter golf scanner. Door extreem hoge radio golven die verzonden worden vanuit 2 roterende antennes rond een passagier wordt een driedimensionaal beeld (van pasagier) geprojecteerd op een monitor. Organisch materiaal zoals kleding wordt transparant waardoor beveiliging personeel in staat is om te analyseren. Op dit moment wordt deze techniek  op luchthavens over de gehele wereld toegepast.  
Reflecterende Xray machines zijn de andere oplossing voor een bodyscan. Deze techniek wordt veelal in de transportwereld gebruikt. Het gebruikt de traditionele manier van Xray scanning waarmee eenvoudig door kleding en ander materiaal gekeken kan worden.
The Xray straling wordt op een persoon geprojecteerd en vervolgens gereflecteerd op een beeldscherm. Één van de voordelen van deze techniek tov van millimeter golven is het feit dat een driedimensionale platform niet noodzakelijk is om te kijken. Objecten en of personen kunnen per kant bekeken worden. Net zoals de millimeter golf techniek kan dit toegepast worden in grotere ruimtes/containers

 
 Products
     
BC system      
 
PI Products: Monitoren van communicatie netwerken, Visuele bewaking, Contra spionage, Sweep- diensten, Consultancy en Veilig communiceren.
 Tags