HOME - BLOG - BEDRIJF - ALGEMENE VOORWAARDEN - CONTACT

 
 Cryptophone

Producten
Wij zijn officieel distributeur van GSMK Cryptophones voor beveiligde Mobiele telefonie, Vaste telefonie en Satelliet communicatie. Onze producten bieden betrouwbare beveiligde communicatie over de bestaande nationale en international netwerken.
Veilig bellen
De cryptophones van GSMK zijn de enige beveiligde telefoons in de markt die de broncode van de encryptie vrij geven voor onafhankelijke testen door externe instanties. Het is de zwaarste encryptie die er in de huidige markt bestaat. De techniek die gebruikt wordt waarbij meerdere encrypties over mekaar lopen is ongekend. Geen andere aanbieder combineert meerdere encrypties op deze manier.  Alle oplossingen van zowel Mobiele communicatie, vaste lijn telefonie als Satelliet communicatie zijn onderling op mekaar afgestemd en werken daarbij dus prima.
Veilig SMSen
Alle cryptophones bieden zowel beveiligde spraakoproepen als beveiligde sms berichten.  Met een 4096 bit Diffie-Hellman versleuteling samengebundeld met een 256 bit AES Twofish symmetrische encryptie worden de berichten 100% betrouwbaar onder Cryptophones onderling verstuurd.   
Mobiel toestel beveiliging
Naast de beveiligde communicatiestromen is het ook van groot belang dat het mobiele toestel zelf ook beschermd is tegen aanvallen van buitenaf. Om dit te garanderen zijn onze Cryptophones allen tevens hardwarematig met security management geïmplementeerd. Andere aanbieders van enkel software matige encryptie oplossingen bieden deze weerstand niet. Een professionele aanval zal de producten van concurrerende bedrijven zoals de spyshops makkelijk omzeilen. Advies:wees goed voorbereid wanneer u de keus maakt om daadwerkelijk beveiligd te gaan communiceren.   
Waarom onze Cryptophones beter zijn dan alle andere aanbieders van beveiligde telefoons:

  • Onze programma’s werken op de sterkste encryptie algoritmes die er bestaan, te weten een versleuteling van 4096 bit Diffie-Hellman gecombineerd met een AES 256 bit Twofish algoritme
  • Wij zijn de enige aanbieder van dergelijke systemen waarbij de broncode van de encryptie vrij wordt gegeven voor onafhankelijk onderzoek 
  • Onze oplossingen bieden naast de beveiligde communicatie lijnen tevens beveiliging in het toestel zelf
  • Een echte betrouwbare oplossing voor beveiligde bellen en sms berichten
  • Geen achterdeur politiek, volledig te bevestigen door onafhankelijke testen

Bekijk ook onze blog, daar vind u interessante artikelen over de Cryptophones en verwante onderwerpen:

 
 Producten
CPX CP300 CP301 CP400 G10i+
 
Certificaten en Audit- rapportages

FIPS 140-2 Validation certificate

Madison Gurkha beveiligingsonderzoek
 
PI Products: Monitoren van communicatie netwerken, Visuele bewaking, Contra spionage, Sweep- diensten, Consultancy en Veilig communiceren.
 Tags